Om oss

En ledande aktör inom ROM

Itineris är en ledande aktör inom Rusta och matcha (ROM). Vi är ett unikt företag med mycket stor expertis inom mångfald. Vi hjälper dig att få rätt förutsättningar för att få en långsiktig sysselsättning, vare sig det handlar om arbete eller studier. Du får de verktyg som du behöver för att ta dig in på arbetsmarknaden och utvecklas som person.

Vi hjälper dig ut på arbetsmarknaden

Vi hjälper våra kunder att söka relevanta utbildningar, bli bättre på att skriva CV/personligt brev och i slutändan hitta ett jobb. På detta sätt ger vi dig goda förutsättningar att hitta en en egen väg ut på arbetsmarknaden.

Hos oss får du alltid ett personligt bemötande med omtanke, respekt och engagemang i fokus. Våra medarbetare jobbar alltid strategiskt och målinriktat, alltid med möjligheterna framför ögonen snarare än eventuella hinder.

Engagerade och kunniga medarbetare

Hos oss arbetar en engagerat team, alla med lång erfarenhet av att arbeta med människor, inte minst då med personer som försöker etablera sig på arbetsmarknaden. Vi ger våra deltagare allt de behöver för att lyckas med jobbsökandet.

Vi har lång erfarenhet av coaching för jobbsökande och har byggt upp genuina kunskaper om vad som efterfrågas på den svenska arbetsmarknaden. När du anlitar oss kommer du att dra nytta av dessa kunskaper. För att vi ska kunna erbjuda så bra matchning som möjligt arbetar vi fortlöpande med att förbättra våra utbildningar och tjänster så att vi kan tillhandahålla relevant innehåll. Alla våra utbildare har aktuell kompetens och egen erfarenhet av det aktuella området.

rusta & matcha Stockholm arbetsgivare

Ett företag i ständig utveckling

För att alltid vara á jour med utvecklingen inom coachning och utbildning följer vi den tekniska utvecklingen av pedagogiska hjälpmedel när det handlar om utrustning, datorer och programvara. Vi arbetar dessutom för att främja en positiv samhällsutveckling samt att skapa arbeten, kompetens och utveckling.

Vi visar dig vägen mot jobb eller studier