Arbetsgivare

Vi hjälper arbetsgivare med rekryteringen

Är ditt företag i behov av kompetent personal och funderar på att anställa?

Hör av dig till oss – vi erbjuder en kostnadsfri komplettering till arbetsgivares traditionella rekrytering. Vi hjälper ditt företag att få en kontakt med potentiella kandidater och vi kan även bidra med tips och råd för arbetsgivare som är mitt i en rekryteringsprocess.

Är du en arbetsgivare som är i behov av kompetent personal? Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt person till rätt plats.


Experter på individuell matchning

Vi brinner för att få individer och arbetsgivare att hitta varandra på arbetsmarknaden, att bryta utanförskap och verka för en framgångsrik integration. Vi har via Rusta och matcha stöttat hundratals kandidater till nytt arbete eller studier. Vi är erfarna experter på individuell matchning och brinner för att alla personer ska hitta sin plats på arbetsmarknaden.

Vi arbetar alltid nära våra deltagare vilket ger oss en riktigt bra bild av individens kompetens och profil. Detta öppnar möjligheter att snabbt matcha passande kandidater mot de kravprofiler du har som arbetsgivare. 

Våra kandidater kommer från många olika bakgrunder och har erfarenhet inom olika branscher, vilket gör det lättare att hitta personer som passar arbetsgivarens behov. Dessutom har de flesta av våra deltagare rätt till anställningsstöd via arbetsförmedlingen. Vi kan hjälpa dig genom hela ansökningsprocessen om ekonomisk ersättning.

Matchning för arbetsgivare – några stora fördelar

  • Vi har genomfört en lång rad lyckade matchningar till arbetsliv eller studier.
  • Vi har goda betyg i Arbetsförmedlingens rating.
  • Vi anpassar rekryteringen efter de behov du har som arbetsgivare.

Vi hjälper ditt företag att hitta och locka den kompetens du behöver för att skapa tillväxt i en omvärld i ständig utveckling. 

rusta & matcha Stockholm arbetsgivare

Därför ska du som arbetsgivare välja oss

  • Vi är lokala. För att kunna matcha ditt företags aktuella behov behövs förståelse för de specifika utmaningar som finns på den lokala marknaden. Vi har kontor över hela Stockholm och vi finns alltid tillhands för att bygga långsiktiga relationer med ditt företag och de lokala kandidaterna.
  • Vi är snabba. När du har behov att hyra in personal krävs det ofta snabba ryck. Vi har ett brett kontaktnät och processer som hjälper oss att snabbt hitta rätt person till rätt plats.
  • Vi är hållbara. För oss är det alltid viktigt att ta ansvar för en positiv utveckling av svensk arbetsmarknad. Vi ser till att människor kommer i arbeta och bidra till inkluderande arbetsplatser och gör på det viset skillnad varje dag.
Kvalificerad rekrytering för arbetsgivare